okładka

Żywność a zdrowie człowieka

Fiedurek, Jan (1950- )., Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej

Rok wydania: 2021.

Superfood, Warzywa, Synteza, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Fiedurek, Jan (1950- ).
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej
Tytuł
Żywność a zdrowie człowieka
ISBN
978-83-227-9464-7
Miejsce wydania
Lublin :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej,
Rok wydania
2021.
Objętość
239 stron :
Rozmiary
24 cm.
UKD
613.2
615.874
(075.8)
Hasła przedmiotowe
Superfood
Warzywa
Synteza
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliografia i netografia na stronach 223-239.
020
%a 9788322794647
080
%a 613.2
080
%a 615.874
080
%a (075.8)
245
%a Żywność a zdrowie człowieka /
260
%a Lublin : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, %c 2021.
300
%a 239 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografia i netografia na stronach 223-239.
650
%a Superfood
650
%a Warzywa
655
%a Synteza
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Fiedurek, Jan %d (1950- ).
710
%a Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej
920
%a 978-83-227-9464-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 00Z-010059
Sygnatura: 615
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane